Składniki

  • Bulion warzywny - kostka

    5g


  • Cebula

    60g


  • Czosnek

    7g


  • Groszek zielony konserwowy

    240g


  • Koperek świeży

    10g


  • Marchewka

    50g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    352


  • Węglowodany (g):

    49.84


  • Białko (g):

    15.07


  • Tłuszcz (g):

    11.52

Zupa krem z zielonego groszku

30 min

Sposób przygotowania:

  1. Cebulę oraz czosnek podsmaż w rondelku na oliwie.
  2. Marchewkę pokrój, dodaj do cebuli i czosnku.
  3. Następnie dodaj groszek, bulion warzywny i wodę. Dopraw do smaku i gotuj do miękkości.
  4. Gdy warzywa zmiękną zmiksuj zupę na gładką masę.
  5. Zupę posyp koperkiem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Zupa krem z zielonego groszku
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu