Składniki

  • Jajko kurze

    112g


  • Kukurydza konserwowa

    30g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Ryba makrela - wędzona

    100g


  • Rzodkiewka

    50g


  • Szpinak

    30g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    552


  • Węglowodany (g):

    8.7


  • Białko (g):

    39.75


  • Tłuszcz (g):

    38.93

Wędzona makrela z jajkiem i warzywami

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Jajka ugotuj na twardo. Pokrój w ósemki.
  2. Szpinak umyj i wrzuć do miseczki.
  3. Makrelę oczyść z ości.
  4. Rzodkiewkę pokrój w kostkę.
  5. Kukurydzę odsącz.
  6. Wszystkie składniki razem wymieszaj. Całość skrop odrobiną oliwy.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Wędzona makrela z jajkiem i warzywami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu