Składniki


  • Cebula

    100g


  • Majeranek suszony

    1g


  • Ogórek kwaszony

    50g


  • Ogórek zielony

    50g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Pomidorki koktajlowe

    50g


  • Ryż brązowy długoziarnisty

    60g


  • Sól

    1g


  • Wątróbka z kurczaka

    200g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    610


  • Węglowodany (g):

    61.74


  • Białko (g):

    40.68


  • Tłuszcz (g):

    21.94

Wątróbka z brązowym ryżem

30 min

Sposób przygotowania:

  1. Ryż ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Oczyść wątróbkę wątróbkę z żyłek i tłuszczu. Smaż ją na oliwie po kilka minut aż stanie się złocista. Dodaj pokrojoną w piórka cebulę, dopraw soł, pieprzem i majerankiem.
  3. Pokrój w mniejsze kawałki ogórka zielonego, kwaszonego i pomidorki koktajlowe.
  4. Podaj wątróbkę z ryżem i warzywnym dodatkiem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Wątróbka z brązowym ryżem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu