Składniki

  • Czosnek

    5g


  • Olej rzepakowy

    40g


  • Papryka słodka zielona

    30g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Seler naciowy

    30g


  • Ser twarogowy tłusty

    200g


  • Szczypiorek

    5g


  • Sól

    1g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    669


  • Węglowodany (g):

    12.19


  • Białko (g):

    31.05


  • Tłuszcz (g):

    56.2

Warzywa z twarogowym dipem

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Seler i paprykę pokrój wzdłuż na kilkucentymetrowe paski.
  2. Ser zmiksuj na gładką masę z olejem, szczypiorkiem i czosnkiem.
  3. Dopraw go do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Warzywa z twarogowym dipem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu