Składniki

  • Buraki

    100g


  • Chrzan

    5g


  • Cykoria

    100g


  • Jogurt naturalny 3%

    20g


  • Marchewka

    40g


  • Rzodkiewka

    40g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    103


  • Węglowodany (g):

    20.95


  • Białko (g):

    4.71


  • Tłuszcz (g):

    1.29

Warzywa z dipem buraczanym

35 min

Sposób przygotowania:

  1. Oczyść buraka, pokrój go na kilka części i ugotuj do miękkości.
  2. Buraka, jogurt i starty chrzan zmiksuj w blenderze. Dopraw do smaku.
  3. Pozostałe warzywa pokrój wzdłuż na pół i podawaj z dipem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Warzywa z dipem buraczanym
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu