Składniki

  • Erytrol/Erytrytol

    10g


  • Kiwi

    100g


  • Mleczko kokosowe 19% tłuszczu

    80g


  • Tapioka

    40g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    349


  • Węglowodany (g):

    50.66


  • Białko (g):

    2.42


  • Tłuszcz (g):

    15.72

Tapioka z musem z kiwi

20 min

Sposób przygotowania:

  1. Tapiokę oraz mleko kokosowe przełóż do rondelka i gotuj na bardzo małym ogniu, do momentu aż tapioka będzie przezroczysta.
  2. W międzyczasie obierz kiwi i zblenduj na jednolitą masę.
  3. Ugotowaną tapiokę przełóż do miseczki. Na wierzch wlej mus z kiwi.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Tapioka z musem z kiwi
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu