Składniki


  • Jajko kurze

    112g


  • Oliwa, olej z oliwek

    5g


  • Papryka słodka czerwona

    50g


  • Pierś z kurczaka bez skóry

    50g


  • Pomidor czerwony

    100g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    307


  • Węglowodany (g):

    7.71


  • Białko (g):

    29.46


  • Tłuszcz (g):

    17.79

Szakszuka z papryką i piersią z kurczaka

20 min

Sposób przygotowania:

  1. Kurczaka, paprykę oraz pomidory pokrój w niewielką kostkę i podsmaż na oliwie. Dopraw do smaku.

  2. Wbij jajka, i czekaj aż się zetną. Na koniec posyp szczypiorkiem.

Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Szakszuka z papryką i piersią z kurczaka
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu