Składniki

  • Cytryna

    5g


  • Kminek suszony

    1g


  • Oliwa, olej z oliwek

    40g


  • Papryczka chili czerwona

    1g


  • Papryka słodka czerwona

    140g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Rukola

    10g


  • Sól

    1g


  • Wątróbka z kurczaka

    160g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    591


  • Węglowodany (g):

    11.61


  • Białko (g):

    29.07


  • Tłuszcz (g):

    48.49

Smażona wątróbka z papryką

35 min

Sposób przygotowania:

  1. Wątróbkę i paprykę oczyść i pokrój w kostkę.
  2. Przełóż do miski, zalej oliwą i sokiem z cytryny. Dodaj przyprawy i odstaw na 30 minut.
  3. Paprykę i wątróbkę smaż na patelni po kilka minut z każdej strony.
  4. Podawaj z rukolą.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Smażona wątróbka z papryką
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu