Składniki

  • Ciecierzyca konserwowa

    80g


  • Cytryna

    50g


  • Czosnek

    2g


  • Koperek świeży

    5g


  • Papryka słodka czerwona

    100g


  • Pasta sezamowa - Tahini

    25g


  • Seler naciowy

    100g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    310


  • Węglowodany (g):

    34.61


  • Białko (g):

    11.82


  • Tłuszcz (g):

    16.69

Słupki z warzyw z koperkowym hummusem

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Ciecierzycę, czosnek, tahini, sok z cytryny umieść w misce i zblenduj na gładką masę.
  2. Koperek posiekaj i dodaj do gotowego hummusu, wymieszaj.
  3. Warzywa pokrój w słupki, podawaj z hummusem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Słupki z warzyw z koperkowym hummusem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu