Składniki

  • Bułka grahamka

    100g


  • Cebula

    15g


  • Koperek świeży

    3g


  • Ogórek konserwowy

    40g


  • Olej rzepakowy

    15g


  • Ryba śledź - surowa

    100g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    572


  • Węglowodany (g):

    59.32


  • Białko (g):

    26.86


  • Tłuszcz (g):

    25.87

Śledzie z ogórkiem konserwowym i cebulą

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Płaty śledziowe a la matias namocz jeśli są słone.
  2. Następnie pokrój je na mniejsze kawałki i wrzuć do miseczki. Ogórka konserwowego oraz cebulkę pokrój w kostkę i wrzuć do śledzi.
  3. Na samym końcu dodaj koperek oraz olej. Całość dopraw pieprzem i wymieszaj.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Śledzie z ogórkiem konserwowym i cebulą
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu