Składniki

  • Cebula

    50g


  • Oliwki

    50g


  • Pomidorki koktajlowe

    100g


  • Tuńczyk w oleju z puszki

    120g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    316


  • Węglowodany (g):

    10.89


  • Białko (g):

    34.37


  • Tłuszcz (g):

    16.3

Sałatka z tuńczykiem i warzywami

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Tuńczyka odsącz z nadmiaru oliwy, wrzuć do miseczki i rozdrobnij.
  2. Cebulę pokrój w drobną kostkę i dodaj do ryby.
  3. Oliwki oraz pomidorki przekrój na pół.
  4. Całość razem wymieszaj. Dopraw do smaku.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Sałatka z tuńczykiem i warzywami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu