Składniki

  • Awokado

    40g


  • Majonez

    15g


  • Natka pietruszki

    5g


  • Ogórek kwaszony

    30g


  • Oliwa, olej z oliwek

    15g


  • Papryka słodka czerwona

    40g


  • Tuńczyk w oleju z puszki

    80g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    465


  • Węglowodany (g):

    7.53


  • Białko (g):

    23.07


  • Tłuszcz (g):

    39.48

Sałatka z tuńczyka

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Tuńczyka włóż do miseczki.
  2. Ogórka, paprykę i awokado pokrój w kostkę i dodaj do tuńczyka.
  3. Natkę drobno posiekaj.
  4. Majonez i oliwę razem wymieszaj. Dodaj do sałatki. Dopraw do smaku.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Sałatka z tuńczyka
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu