Składniki

  • Cytryna

    1g


  • Płatki migdałowe

    20g


  • Roszponka warzywna

    50g


  • Ryba łosoś - wędzony

    100g


  • Ser mozzarella - kulka

    60g


  • Suszone pomidory w oleju

    40g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    505


  • Węglowodany (g):

    14.15


  • Białko (g):

    42.79


  • Tłuszcz (g):

    30.98

Sałatka z roszpunką i wędzonym łososiem

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Roszpunkę umyj, osusz, rozłóż na talerzu.
  2. Pomidory pokrój w paski.
  3. Mozzarellę rozdrobnij.
  4. Łososia pokrój w paski.
  5. Na roszpunce ułóż rybę, pomidory i mozzarellę.
  6. Całość skrop sokiem z cytryny i posyp płatkami migdałowymi.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Sałatka z roszpunką i wędzonym łososiem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu