Składniki

  • Awokado

    40g


  • Filet wędzony z indyka

    60g


  • Ogórek kwaszony

    40g


  • Szpinak

    60g


  • Ziarna słonecznika

    15g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    240


  • Węglowodany (g):

    10.09


  • Białko (g):

    18.97


  • Tłuszcz (g):

    15.1

Sałatka z indykiem i awokado

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Mięso i awokado pokrój w kostkę. Ogórka pokrój w plasterki.
  2. Ułóż wszystkie składniki na liściach szpinaku i posyp słonecznikiem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Sałatka z indykiem i awokado
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu