Składniki

  • Kasza gryczana prażona

    40g


  • Ocet winny

    1g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Pomarańcza

    130g


  • Ser feta

    50g


  • Szpinak

    50g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    432


  • Węglowodany (g):

    49.01


  • Białko (g):

    14.45


  • Tłuszcz (g):

    22.18

Sałatka z fetą i pomarańczą

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Pomarańczę obierz, pokrój w plastry i wymieszaj z umytym szpinakiem.
  3. Ułóż na szpinaku kaszę, pomarańczę, posyp pokruszoną fetą i polej oliwą i odrobiną octu winnego.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Sałatka z fetą i pomarańczą
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu