Składniki

  • Chleb owsiany

    80g


  • Cukinia

    40g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Pestki dyni

    7g


  • Pomidorki koktajlowe

    50g


  • Ser feta

    50g


  • Szczypiorek

    5g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    481


  • Węglowodany (g):

    46.96


  • Białko (g):

    16.27


  • Tłuszcz (g):

    25.79

Sałatka z fetą i grzankami

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni zgrilluj pokrojone w kostkę pieczywo.
  2. Fetę pokrój w kostkę, pomidorki przekrój na połówki.
  3. Cukinię poszatkuj w drobne talarki lub w kostkę.
  4. W misce ułóż warzywa i fetę, polej oliwą, posyp grzankami i pestkami dyni.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Sałatka z fetą i grzankami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu