Składniki

  • Awokado

    80g


  • Boczek wędzony

    120g


  • Czosnek

    2g


  • Szpinak

    20g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    487


  • Węglowodany (g):

    10.61


  • Białko (g):

    25.1


  • Tłuszcz (g):

    41.82

Sałatka z awokado z boczkiem

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Boczek pokrój w paski lub kostkę i usmaż na suchej patelni.
  2. Szpinak umyj i włóż do miseczki.
  3. Awokado obierz, pokrój w kostkę, dodaj posiekany czosnek i wymieszaj z pozostałymi składnikami.
  4. Dopraw wedle uznania.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Sałatka z awokado z boczkiem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu