Składniki

  • Chleb żytni

    90g


  • Jajko kurze

    56g


  • Musztarda

    5g


  • Serek wiejski twarogowy ziarnisty

    100g


  • Szczypiorek

    5g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    416


  • Węglowodany (g):

    47.76


  • Białko (g):

    26.15


  • Tłuszcz (g):

    12.8

Sałatka jajeczna

20 min

Sposób przygotowania:

  1. Jajko ugotuj na twardo, obierz i pokrój w drobną kostkę.
  2. Do drugiego naczynia wrzuć serek wiejski. Dopraw solą, pieprzem oraz musztardą.
  3. Serek zblenduj na jednolitą masę. Następnie dodaj pokrojone jajko i szczypiorek.
  4. Całość wymieszaj. Gotową sałatkę rozsmaruj na kanapkach.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Sałatka jajeczna
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu