Składniki

  • Cebula

    100g


  • Kukurydza konserwowa

    70g


  • Oliwa, olej z oliwek

    5g


  • Ryż biały

    70g


  • Tuńczyk w oleju z puszki

    70g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    530


  • Węglowodany (g):

    77.35


  • Białko (g):

    26.02


  • Tłuszcz (g):

    12.46

Ryż z tuńczykiem i kukurydzą

35 min

Sposób przygotowania:

  1. Ryż ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Cebulę pokrój w kostkę i podsmaż na oliwie.
  3. Ugotowany ryż wymieszaj z cebulką, kukurydzą oraz rozdrobnionym tuńczykiem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Ryż z tuńczykiem i kukurydzą
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu