Składniki

  • Borówka amerykańska

    100g


  • Cynamon

    1g


  • Erytrol/Erytrytol

    15g


  • Mleko migdałowe

    240g


  • Tapioka

    30g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    200


  • Węglowodany (g):

    44.24


  • Białko (g):

    1.74


  • Tłuszcz (g):

    2.65

Pudding z tapioki z borówkami

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Mleko zagotuj w garnku.
  2. Do zagotowanego mleka dodawaj powoli tapiokę, cały czas mieszając.
  3. Zmniejsz ogień, gotuj około 15-20 minut (co jakiś czas, mieszając) - aż kulki staną się przezroczyste.
  4. Gotowy pudding przełóż do miseczki, dodaj erytrytol, borówki i cynamon, delikatnie wymieszaj.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Pudding z tapioki z borówkami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu