Składniki

  • Banan

    60g


  • Limonka

    1g


  • Mango

    50g


  • Mleko migdałowe

    50g


  • Orzechy laskowe

    10g


  • Ryż dziki

    50g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    333


  • Węglowodany (g):

    61.07


  • Białko (g):

    10.13


  • Tłuszcz (g):

    7.49

Pudding z dzikiego ryżu

30 min

Sposób przygotowania:

  1. Ryż ugotuj w większej ilości wody niż zalecana na opakowaniu produktu - ma się lekko rozgotować.
  2. Ugotowany ryż zmiksuj z bananem i mlekiem roślinnym, a następnie przełóż do miseczki.
  3. Pokrój mango, skrop sokiem z limonki i ułóż na puddingu.
  4. Posyp wierzch orzechami laskowymi.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Pudding z dzikiego ryżu
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu