Składniki

  • Cynamon

    3g


  • Erytrol/Erytrytol

    15g


  • Jabłko

    100g


  • Mleko migdałowe

    200g


  • Rodzynki

    15g


  • Ryż biały

    50g


  • Sól

    1g


  • Ziarna słonecznika

    15g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    401


  • Węglowodany (g):

    73.43


  • Białko (g):

    8.04


  • Tłuszcz (g):

    10.14

Pudding ryżowy

30 min

Sposób przygotowania:

  1. Ryż ugotuj na mleku z dodatkiem soli i rodzynek.
  2. Pod koniec gotowania dodaj erytrytol.
  3. Dodaj cynamon oraz słonecznik.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Pudding ryżowy
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu