Składniki

  • Chleb żytni

    100g


  • Krewetki

    100g


  • Nasiona sezamu

    2g


  • Ogórek konserwowy

    20g


  • Oliwa, olej z oliwek

    5g


  • Serek śmietankowy

    20g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    443


  • Węglowodany (g):

    50.57


  • Białko (g):

    30.59


  • Tłuszcz (g):

    13.18

Pasta z krewetek

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Krewetki obierz, przypraw do smaku i podsmaż na patelni. Gdy się przyrumieniają zdejmij je z patelni i zostaw aby ostygnęły.
  2. Chłodne krewetki przerzuć do miseczki, dodaj serek i zblenduj na jednolita masę.
  3. Gotową pastę nałóż na kanapki. Połóż pokrojonego na drobno ogórka. Całość posyp odrobiną sezamu.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Pasta z krewetek
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu