Składniki

  • Awokado

    80g


  • Czosnek

    5g


  • Natka pietruszki

    5g


  • Oliwa, olej z oliwek

    25g


  • Papryka słodka zielona

    40g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Ser twarogowy tłusty

    100g


  • Szczypiorek

    5g


  • Sól

    1g


  • Tuńczyk w wodzie z puszki

    40g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    561


  • Węglowodany (g):

    15.04


  • Białko (g):

    27.32


  • Tłuszcz (g):

    45.09

Pasta twarogowa z awokado i tuńczykiem

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Ser zmiksuj z tuńczykiem, czosnkiem, awokado i oliwą. Dopraw solą i pieprzem.
  2. Wymieszaj z posiekaną natką i szczypiorkiem.
  3. Paprykę pokrój w paski i podawaj ją z pastą.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Pasta twarogowa z awokado i tuńczykiem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu