Składniki

  • Cynamon

    1g


  • Erytrol/Erytrytol

    10g


  • Jabłko

    70g


  • Mleko krowie 2%

    300g


  • Orzechy włoskie

    15g


  • Płatki ryżowe

    50g


  • Rodzynki

    15g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    497


  • Węglowodany (g):

    75.31


  • Białko (g):

    18.32


  • Tłuszcz (g):

    15.5

Owsianka na płatkach ryżowych pod jabłkowo - cynamonową pierzynką

20 min

Sposób przygotowania:

  1. Płatki zalej mlekiem, dodaj ertyrol i zagotuj.
  2. Na patelni podsmaż z odrobiną wody, pokrojone w kostkę jabłka z cynamonem, rodzynkami i orzechami włoskimi.
  3. Gotową owsiankę wymieszaj z połową podsmażonych jabłek. Resztę wyłóż na samą górę.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Owsianka na płatkach ryżowych pod jabłkowo - cynamonową pierzynką
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu