Składniki

  • Jajko kurze

    224g


  • Oliwa, olej z oliwek

    5g


  • Ryba łosoś - wędzony

    40g


  • Szpinak

    30g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    418


  • Węglowodany (g):

    2.7


  • Białko (g):

    36.3


  • Tłuszcz (g):

    28.15

Omlet ze szpinakiem i łososiem

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Jajka roztrzep i dopraw do smaku.
  2. Szpinak podsmaż na oliwie.
  3. Następnie dodaj jajka. Smaż do momentu aż jajka się zetną.
  4. Omleta zdejmij z patelni. Do środka włóż łososia i złóż na pół.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Omlet ze szpinakiem i łososiem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu