Składniki

  • Fasola szparagowa żółta

    50g


  • Jajko kurze

    180g


  • Oliwa, olej z oliwek

    22g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Szczypiorek

    1g


  • Sól

    1g


  • Tymianek suszony

    1g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    473


  • Węglowodany (g):

    6.18


  • Białko (g):

    23.75


  • Tłuszcz (g):

    39.29

Omlet z fasolką szparagową

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Rozbij jajka i lekko je roztrzep widelcem. Dopraw solą, pieprzem i tymiankiem.
  2. Na patelni rozgrzej olej, dodaj fasolkę i duś, aż fasolka będzie miękka.
  3. Wylej jajka na fasolkę i smaż na małym ogniu pod przykryciem, aż jajka się zetną.
  4. Posyp odrobiną szczypiorku.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Omlet z fasolką szparagową
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu