Składniki

  • Banan

    50g


  • Kasza gryczana prażona

    40g


  • Maliny

    60g


  • Mleko migdałowe

    150g


  • Orzechy laskowe

    50g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    551


  • Węglowodany (g):

    58.88


  • Białko (g):

    14.03


  • Tłuszcz (g):

    33.45

Mus gryczany z malinami

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Kaszę przepłucz na sitku by pozbyć się goryczy.
  2. Do garnka wlej 2/3 mleka migdałowego i zagotuj
  3. Dodaj kaszę i gotuj ją przez około 15 minut pod przykryciem.
  4. Do ugotowanej kaszy dodaj banana, resztę mleka migdałowego i zblenduj.
  5. Podawaj z malinami i orzechami.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Mus gryczany z malinami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu