Składniki

  • Jajko kurze

    168g


  • Maliny

    15g


  • Masło orzechowe

    15g


  • Migdały mielone

    15g


  • Olej rzepakowy

    15g


  • Truskawki

    20g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    562


  • Węglowodany (g):

    11


  • Białko (g):

    28.2


  • Tłuszcz (g):

    46.11

Migdałowe biszkopty z owocami

35 min

Sposób przygotowania:

  1. Jajka ubij na puszystą masę i delikatnie wymieszaj z mielonymi migdałami i olejem.
  2. Smaż na suchej patelni z każdej strony, do zarumienienia.
  3. Gotowe biszkopciki ułóż na talerzu, posmaruj masłem orzechowym i posyp pokrojonymi owocami.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Migdałowe biszkopty z owocami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu