Składniki

  • Brokuły

    80g


  • Cytryna

    5g


  • Czosnek

    5g


  • Masło

    30g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Ryba łosoś hodowlany - surowa

    100g


  • Ser cheddar

    20g


  • Sól

    1g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    542


  • Węglowodany (g):

    8.76


  • Białko (g):

    27.98


  • Tłuszcz (g):

    44.78

Łosoś z puree brokułowym

45 min

Sposób przygotowania:

  1. Rybę oczyść, skrop sokiem z cytryny, posól i popieprz. Piecz 30 minut w temperaturze 200°C.
  2. Brokuła ugotuj w osolonej wodzie do miękkości.
  3. Następnie ugnieć go ze startym serem i masłem lub całość zblenduj na jednolitą masę. Dopraw czosnkiem, solą i pieprzem.
  4. Rybę podaj na puree z brokuła.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Łosoś z puree brokułowym
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu