Składniki


  • Cukinia

    50g


  • Makaron z zielonego groszku

    90g


  • Oliwa, olej z oliwek

    15g


  • Oliwki

    20g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Pomidorki koktajlowe

    50g


  • Ryba łosoś hodowlany - surowa

    70g


  • Ser feta

    20g


  • Sól

    1g


  • Zioła prowansalskie

    1g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    674


  • Węglowodany (g):

    53.11


  • Białko (g):

    40.23


  • Tłuszcz (g):

    32.32

Łosoś z makaronem z zielonego groszku

30 min

Sposób przygotowania:

  1. Makaron z zielonego groszku ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Rybę dopraw solą i pieprzem. Smaż na rozgrzanej oliwie po kilka minut z każdej strony.
  3. Cukinię pokrój w ćwiartki. Podsmaż ją na drugiej patelni, na rozgrzanej oliwie.
  4. Na patelnię z cukinią wyłóż ugotowany makaron. Dodaj pomidorki koktajlowe, pokruszony ser feta, oraz dopraw niewielką ilością soli i ziół prowansalskich. Smaż przez 2 minuty.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Łosoś z makaronem z zielonego groszku
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu