Składniki


  • Cebula

    50g


  • Cukinia

    100g


  • Oliwa, olej z oliwek

    20g


  • Papryka słodka czerwona

    70g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Pomidorki koktajlowe

    80g


  • Ryba łosoś hodowlany - surowa

    120g


  • Ryż brązowy długoziarnisty

    50g


  • Sól

    1g


  • Woda

    30g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    676


  • Węglowodany (g):

    52.37


  • Białko (g):

    31.63


  • Tłuszcz (g):

    38.32

Łosoś z brązowym ryżem i warzywami

50 min

Sposób przygotowania:

  1. Ryż ugotuj według instrukcji na opakowaniu.
  2. Pokrój w ćwiartki cukinię, a cebulę i paprykę w kostkę. Smaż warzywa na rozgrzanej patelni do zrumienienia. Podlej całość wodą i dołóż pomidorki koktajlowe. Duś jeszcze przez 2 minuty.
  3. Rybę oprósz solą i pieprzem. Smaż na patelni z każdej strony do zrumienienia.
  4. Do podduszonych warzyw wsyp ryż i zmieszaj całość.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Łosoś z brązowym ryżem i warzywami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu