Logo aplikacji Asystent Żywienia
Składniki

  • Cebula

    15g


  • Cytryna

    50g


  • Czosnek

    2g


  • Jabłko

    50g


  • Kapusta kiszona

    120g


  • Kasza jęczmienna pęczak

    50g


  • Marchewka

    50g


  • Natka pietruszki

    10g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Oregano suszone

    1g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Ryba łosoś hodowlany - surowa

    100g


  • Ser parmezan

    5g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    590


  • Węglowodany (g):

    60.62


  • Białko (g):

    29.13


  • Tłuszcz (g):

    26.45

Kotleciki z łososia z surówką z kapusty kiszonej i pęczakiem

60 min

Sposób przygotowania:

  1. Kaszę ugotuj zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
  2. Z łososia ściągnij skórę i drobno posiekaj.
  3. Przełóż rybę do miski, dodaj posiekaną natkę pietruszki, przeciśnięty przez praskę czosnek, parmezan, przyprawy i sok z cytryny.
  4. Masę rybno - warzywną dokładnie wymieszaj, uformuj w dłoniach kotleciki.
  5. Smaż około 3 minut z każdej strony.
  6. Kapustę drobno posiekaj.
  7. Marchewkę, cebulę i jabłko zetrzyj na tarce.
  8. Pietruszkę posiekaj.
  9. Wymieszaj wszystkie składniki, dodaj pieprz i oliwę.
Dodaj do dziennikaPowrót
Kotleciki z łososia z surówką z kapusty kiszonej i pęczakiem

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Najnowsze przepisy:

Sałatka z szynką szwarcwaldzką

15 min

Ładowanie

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2022 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu