Składniki

  • Borówka amerykańska

    50g


  • Erytrol/Erytrytol

    10g


  • Komosa ryżowa - Quinoa

    60g


  • Mango

    120g


  • Mleko migdałowe

    250g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    359


  • Węglowodany (g):

    66.99


  • Białko (g):

    10.83


  • Tłuszcz (g):

    6.66

Komosa ryżowa z mango na mleku migdałowym

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Komosę ryżową ugotuj do miękkości na mleku migdałowym. Jeśli konsystencja będzie za gęsta, dodaj wodę.
  2. Kiedy komosa się ugotuje, dodaj połowę mango, erytrol i zmiksuj na jednolitą masę.
  3. Pozostałe mango pokrój w kostkę lub zblenduj. Następnie polej nim powstały krem.
  4. Na sam koniec, potrawę posyp umytymi borówkami.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Komosa ryżowa z mango na mleku migdałowym
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu