Logo aplikacji Asystent Żywienia
Składniki

  • Borówka amerykańska

    50g


  • Erytrol/Erytrytol

    10g


  • Komosa ryżowa - Quinoa

    60g


  • Mango

    120g


  • Mleko migdałowe

    250g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    359


  • Węglowodany (g):

    76.99


  • Białko (g):

    10.83


  • Tłuszcz (g):

    6.66

Komosa ryżowa z mango na mleku migdałowym

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Komosę ryżową ugotuj do miękkości na mleku migdałowym. Jeśli konsystencja będzie za gęsta, dodaj wodę.
  2. Kiedy komosa się ugotuje, dodaj połowę mango, erytrol i zmiksuj na jednolitą masę.
  3. Pozostałe mango pokrój w kostkę lub zblenduj. Następnie polej nim powstały krem.
  4. Na sam koniec, potrawę posyp umytymi borówkami.
Dodaj do dziennikaPowrót
Komosa ryżowa z mango na mleku migdałowym

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Najnowsze przepisy:

Sałatka z szynką szwarcwaldzką

15 min

Ładowanie

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2022 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu