Składniki

  • Kapusta czerwona

    100g


  • Natka pietruszki

    15g


  • Winogrona

    100g


  • Woda

    200g


  • Wątróbka z kurczaka

    50g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    165


  • Węglowodany (g):

    26.27


  • Białko (g):

    10.72


  • Tłuszcz (g):

    2.75

Koktajl z kapustą, winogronami i wątróbką

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Wątróbkę sparz wrzątkiem.
  2. Kapustę oraz winogrona umyj i pokrój.
  3. Wszystkie składniki wrzuć do blendera i dodaj wodę.
  4. Całość zblenduj na jednolitą masę.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Koktajl z kapustą, winogronami i wątróbką
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu