Składniki

  • Buraki

    100g


  • Kapusta pekińska

    100g


  • Pomarańcza

    250g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    177


  • Węglowodany (g):

    42.17


  • Białko (g):

    5.16


  • Tłuszcz (g):

    0.67

Koktajl z buraka, kapusty pekińskiej i pomarańczy

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Buraka i pomarańczę umyj i obierz.
  2. Wszystkie składniki pokrój na mniejsze części i wrzuć do blendera.
  3. Całość zblenduj na jednolitą masę.

Jeśli koktajl będzie za gęsty, dodaj odrobinę wody.

Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Koktajl z buraka, kapusty pekińskiej i pomarańczy
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu