Składniki

  • Cebula

    30g


  • Chleb żytni

    120g


  • Jogurt naturalny 3%

    60g


  • Masło

    15g


  • Ogórek kwaszony

    50g


  • Rzodkiewka

    30g


  • Tuńczyk w wodzie z puszki

    120g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    608


  • Węglowodany (g):

    65.72


  • Białko (g):

    42.39


  • Tłuszcz (g):

    18.82

Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem kiszonym i rzodkiewką

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Do miseczki wrzuć tuńczyka i rozgnieć widelcem. Cebulę, ogórka kiszonego i rzodkiewkę pokrój w drobną kostkę. Następnie dodaj jogurt. Całość wymieszaj.
  2. Pieczywo posmaruj masłem, następnie połóż na nie przygotowaną pastę.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem kiszonym i rzodkiewką
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu