Składniki

  • Chleb żytni

    120g


  • Masło

    10g


  • Ogórek kwaszony

    20g


  • Pomidor czerwony

    100g


  • Rzodkiewka

    20g


  • Sałata masłowa

    15g


  • Ser gouda

    20g


  • Szynka wieprzowa - wędlina

    30g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    508


  • Węglowodany (g):

    64.16


  • Białko (g):

    21.96


  • Tłuszcz (g):

    18.51

Kanapki z szynką, serem i warzywami

20 min

Sposób przygotowania:

  1. Kanapki posmaruj masłem.
  2. Następnie połóż liście sałaty, wędlinę, ser oraz pozostałe składniki.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapki z szynką, serem i warzywami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu