Składniki

  • Chleb razowy

    100g


  • Jogurt naturalny 3%

    40g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Ryba makrela - wędzona

    60g


  • Ser twarogowy półtłusty

    100g


  • Szalotka

    30g


  • Szczypiorek

    5g


  • Sól

    1g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    574


  • Węglowodany (g):

    54.27


  • Białko (g):

    45.17


  • Tłuszcz (g):

    19.59

Kanapki z pastą z wędzonej makreli z twarogiem

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Rybę pozbaw skóry i rozdrobnij.
  2. Do miski przełóż rozdrobnioną rybę, twaróg i jogurt, wymieszaj widelcem.
  3. Szczypiorek posiekaj, cebulę pokrój w drobną kostkę, dodaj do pasty.
  4. Całość dokładnie wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapki z pastą z wędzonej makreli z twarogiem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu