Składniki

  • Cebula

    10g


  • Chleb razowy

    60g


  • Czosnek

    1g


  • Fasola konserwowa czerwona

    50g


  • Kolendra świeża

    3g


  • Natka pietruszki

    5g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Rukola

    20g


  • Sok z limonki

    3g


  • Suszone pomidory w oleju

    30g


  • Sól

    1g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    362


  • Węglowodany (g):

    42.92


  • Białko (g):

    12.49


  • Tłuszcz (g):

    16.8

Kanapki z pastą z czerwonej fasoli

20 min

Sposób przygotowania:

  1. Fasolę odsącz, przełóż do miski.
  2. Cebulę posiekaj w drobną kostkę, czosnek przeciśnij przez praskę, dodaj do fasoli.
  3. Dodaj do warzyw oliwę i sok z cytryny, całość zblenduj.
  4. Kolendrę i natkę pietruszki drobno posiekaj, dodaj do pasty.
  5. Pastę zjedz z chlebem.
  6. Podawaj z suszonymi pomidorami pokrojonymi w paski.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapki z pastą z czerwonej fasoli
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu