Składniki

  • Cebula

    30g


  • Chleb żytni

    90g


  • Czosnek

    3g


  • Fasola konserwowa biała

    70g


  • Majeranek suszony

    1g


  • Oliwa, olej z oliwek

    8g


  • Śliwki suszone

    10g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    427


  • Węglowodany (g):

    69.1


  • Białko (g):

    13.6


  • Tłuszcz (g):

    11.33

Kanapka ze smalcem z fasoli

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Cebulę i czosnek podsmaż na oliwie.
  2. Fasolę zblenduj z cebulą i czosnkiem. Dodaj odrobinę wody jeśli pasta będzie zbyt gęsta.
  3. Następnie dodaj pokrojone na drobino śliwki.
  4. Smalec posmaruj na kanapki.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapka ze smalcem z fasoli
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu