Składniki

  • Bułka pszenna

    160g


  • Masło

    15g


  • Ogórek konserwowy

    80g


  • Szynka wieprzowa - wędlina

    90g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    637


  • Węglowodany (g):

    96.27


  • Białko (g):

    28.27


  • Tłuszcz (g):

    16.55

Kanapka z szynką i ogórkiem konserwowym

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Bułkę rozetnij na pół i posmaruj masłem.
  2. Połóż pozostałe składniki.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapka z szynką i ogórkiem konserwowym
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu