Składniki

  • Bazylia świeża

    5g


  • Chleb żytni

    90g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Papryka słodka czerwona

    60g


  • Pestki dyni

    20g


  • Rukola

    10g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    430


  • Węglowodany (g):

    58.34


  • Białko (g):

    12.37


  • Tłuszcz (g):

    17.13

Kanapka z rukolą i pastą paprykowo-dyniową

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Paprykę pokrój w kostkę.
  2. Zblenduj paprykę, pestki dyni, bazylię i oliwę.
  3. Pastę posmaruj kanapki, dodaj rukolę.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapka z rukolą i pastą paprykowo-dyniową
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu