Składniki

  • Chleb żytni

    100g


  • Miód

    15g


  • Orzechy włoskie

    15g


  • Ser ricotta

    70g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    502


  • Węglowodany (g):

    67.19


  • Białko (g):

    17.43


  • Tłuszcz (g):

    19.33

Kanapka z ricottą, miodem i orzechami

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Serek wymieszaj z miodem.
  2. Rozsmaruj go na pieczywie.
  3. Całość posyp orzechami.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapka z ricottą, miodem i orzechami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu