Składniki

  • Chleb żytni

    90g


  • Fasola konserwowa czerwona

    60g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Oregano suszone

    2g


  • Papryka słodka czerwona

    30g


  • Pomidor czerwony

    60g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    396


  • Węglowodany (g):

    57.69


  • Białko (g):

    11.79


  • Tłuszcz (g):

    13.63

Kanapka z pomidorem i pastą fasolowo-paprykową

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Fasolę, paprykę, oregano i oliwę zblenduj na jednolitą masę.
  2. Pastę posmaruj na chlebie i dodaj pomidor.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapka z pomidorem i pastą fasolowo-paprykową
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu