Składniki

  • Chleb razowy

    70g


  • Jajko kurze

    56g


  • Jogurt typu greckiego

    30g


  • Majonez

    10g


  • Ogórek konserwowy

    40g


  • Papryka słodka czerwona

    40g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Szczypiorek

    5g


  • Sól

    1g


  • Tuńczyk w oleju z puszki

    70g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    511


  • Węglowodany (g):

    36.76


  • Białko (g):

    36.68


  • Tłuszcz (g):

    24.53

Kanapka z pastą z tuńczyka

20 min

Sposób przygotowania:

  1. Jajko ugotuj na twardo, obierz i odstaw do ostygnięcia.
  2. Tuńczyka odsącz z oleju.
  3. Szczypiorek posiekaj.
  4. Jajko pokrój w kostkę.
  5. W miseczce wymieszaj: tuńczyka, jajko, jogurt, szczypiorek i majonez, dopraw.
  6. Podawaj z papryką i ogórkiem pokrojonym w paski.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapka z pastą z tuńczyka
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu