Składniki

  • Bułka grahamka

    70g


  • Cytryna

    5g


  • Fasola konserwowa biała

    60g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Pomidor czerwony

    50g


  • Sałata masłowa

    5g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    357


  • Węglowodany (g):

    55


  • Białko (g):

    10.87


  • Tłuszcz (g):

    11.49

Kanapka z pastą z fasoli, sałatą i pomidorem

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Fasolę odsącz z zalewy i zblenduj na jednolitą masę. Następnie dodaj sok z cytryny, oliwę, sól i pieprz.
  2. Posmaruj pieczywo pastą i następnie połóż na wierzchu plasterki pomidora i sałatę.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapka z pastą z fasoli, sałatą i pomidorem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu