Składniki

  • Chleb żytni

    100g


  • Fasola konserwowa czerwona

    100g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Oregano suszone

    1g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    434


  • Węglowodany (g):

    63.49


  • Białko (g):

    13.81


  • Tłuszcz (g):

    13.94

Kanapka z pastą z czerwonej fasoli

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Czerwoną fasolę zblenduj z oliwą, oregano, solą i pieprzem
  2. Pastę rozsmaruj na chlebie.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapka z pastą z czerwonej fasoli
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu