Składniki

  • Bazylia świeża

    1g


  • Chleb żytni

    100g


  • Ciecierzyca konserwowa

    50g


  • Majonez

    20g


  • Ogórek konserwowy

    50g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Suszone pomidory w oleju

    30g


  • Sól

    1g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    531


  • Węglowodany (g):

    66.26


  • Białko (g):

    13.64


  • Tłuszcz (g):

    24.21

Kanapka z pastą pomidorową z ciecierzycy

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Ciecierzycę, suszone pomidory, bazylię i majonez zblenduj na jednolitą masę, aż do uzyskania jednolitej masy.
  2. Szczypiorek dodaj do pasty i dopraw.
  3. Podawaj pastę z chlebem i ogórkiem pokrojonym w plastry.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapka z pastą pomidorową z ciecierzycy
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu