Składniki

  • Bazylia świeża

    10g


  • Chleb żytni

    100g


  • Oliwa, olej z oliwek

    15g


  • Papryka słodka zielona

    50g


  • Rzodkiewka

    40g


  • Seler korzeniowy

    50g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    431


  • Węglowodany (g):

    56.85


  • Białko (g):

    10.27


  • Tłuszcz (g):

    18.64

Kanapka z pastą paprykowo-selerową i rzodkiewką

20 min

Sposób przygotowania:

  1. Paprykę oraz seler pokrój w kostkę.
  2. Warzywa wrzuć do miseczki i zblenduj razem z bazylią i oliwą. Dopraw solą i pieprzem.
  3. Gotową pastę rozsmaruj na chlebie. Na wierzch połóż pokrojoną w plasterki rzodkiewkę.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapka z pastą paprykowo-selerową i rzodkiewką
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu